SJAHM MARKET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sjahm Market. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 12:45 Optie om friet apart te kiezen ipv in het broodje, was er niet meer. Er wordt een optie aangeboden met friet in het broodje, die namen we niet. We kregen friet in het brood. De bakjes mayo zijn ook kleiner geworden maar nog steeds de originele prijs.
1 jun 2024 om 6:26 Dochter en schoonzoon kennis laten maken met falafel in humus was een groot succes
30 mei 2024 om 17:36 Nog nooit zo een gevuld libanees brood geproefd,dacht friet is apart..ik vond het lekker . Ook de falafel in humus was een feestje,heerlijk en alles was goed warm en superheerlijk. Ook lekkere knoflooksaus :-)
14 mei 2024 om 19:40 Snelle service en fantastisch lekker eten. Goeie kwaliteit frietjes en ook de kip shoarma is erg lekker.
7 mei 2024 om 12:17 De lekkerste broodjes kipshoarma! Beetje jammer van de ice tea (ik kreeg peach, no bubbels ), maar met zo'n bezorger.. Zeker 5 sterren waard!
5 mei 2024 om 19:34 We vonden het eten niet lekker,we hadden een shoarmaschotel,de shoarma leek en proefde totaal niet naar shoarma, eerder gekookte kipfilet, zonder kruiden,de (knoflook)saus was ook niet lekker, de patat was te hard.Jammer. Bezorging was wel snel.
21 apr 2024 om 23:43 Eten was erg lekker, zeker waar voor zijn geld
17 apr 2024 om 21:42 Superlekker eten. De bezorger kon mijn adres niet vinden dus belde mij op waarop ik naar de straat ben gegaan. Hele aardige bezorger. Ik kreeg nog wat extra dingen als excuus omdat ze zo laat waren.
8 apr 2024 om 11:12 Falafel wat aan de droge kant. Kip was goed. Broodje tonijn wat nattig waardoor het brood kleffig was geworden. Wel alles vers. Bezorger super vriendelijk.
4 apr 2024 om 19:55 Heerlijk broodje falafel!
27 mrt 2024 om 11:10 Het eten was weer heerlijk! Het Libanees brood met kip is hier favoriet! Ook Libanees brood met tonijn, de lekkere friet en mayo-knoflook is favoriet! Al 4x besteld bij deze zaak en tot nu toe niets te klagen!
26 mrt 2024 om 20:18 Lekker eten!